checkchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upxzap Go to content
Terug naar blogs

Vacature Trainster

- Jonna Bouwman

VACATURE VOOR DE SPORTIEVE VROUW 

Geniet jij ook zo van bewegen in de buitenlucht? Zijn enthousiast, positief en actief jouw karaktereigenschappen? Lees dan zeker even verder!

Voor de periode van april tot en met juli 2018 heb ik een sportieve vrouw nodig die tijdens mijn zwangerschapsverlof de groepslessen van Blij van Bewegen wilt overnemen. En tevens daarna met mij mee wilt werken aan de uitbreiding van Blij van Bewegen door trainingen te geven rondom Ermelo.

Jij bent de vrouw die

  • fit en energiek is.

  • klaar is voor een uitdaging.

  • zelfs graag buiten is als het regent.

  • met plezier anderen inspireert en motiveert.

  • op maandag-, dinsdag- en donderdagavond een paar uur tijd heeft. 

  • bekend is met sportles geven of zelfs gediplomeerd trainer is (Fit!Vak A, CIOS, ALO).

Enthousiast geworden na het lezen van de bovenstaande omschrijving? Twijfel dan niet en reageer op deze vacature. Stuur jouw korte motivatie en C.V. naar info@blijvanbewegen.nl. Wellicht maak jij dan binnenkort deel uit van het energieke team achter Blij van Bewegen!

Sportieve groet, Jonna Bouwman.

SPORTEN IN DE NATUUR

Blij van Bewegen staat voor actieve trainingen in de buitenlucht voor alle vrouwen in en rondom Ermelo. Het zijn combinatietrainingen, dus wordt er gewerkt aan kracht alsook aan uithoudingsvermogen door middel van individuele en gezamenlijke oefeningen. We maken gebruik van de mogelijkheden in de omgeving, denk hierbij aan banken, fietsenrekken en trappen. Daarnaast gebruiken we verschillende materialen zoals kettlebells, springtouwen en ballen.

De Bootcamp wordt op twee levels aangeboden. Level 1 is voor de vrouwen die een uur willen sporten zonder al teveel gedoe. De juiste training waarbij vrouwen na een blessure weer kunnen starten met sporten of voor degene die nog niet bekend is met Bootcamp. Level 2 is meer prestatiegericht en doelgericht. Er worden pittigere oefeningen gedaan en er wordt getraind met zwaardere gewichten. Bij Level 2 wordt regelmatig een fittest uitgevoerd om te zien of de deelnemers progressie maken. 

De Mama&Fit training is gericht op de zwangeren en op vrouwen die kort na hun bevalling het sporten weer willen oppakken. Soortgelijk aan Bootcamp, maar met specifieke aandacht voor de spiergroepen die het extra te verduren krijgen tijdens de zwangerschap. Er wordt bewust en rustig getraind om zo fit en klachtenvrij de zwangerschap door te komen en om daarna goed te herstellen. Tijdens de trainingen overdag kan de baby gewoon mee.

Ontvang gratis 4 oefeningen voor thuis! Schrijf je in.