checkchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upxzap Go to content

Kies wat bij jou past

Gratis proefles

Fit worden in de frisse buitenlucht? Vraag gratis een proefles voor een bootcamp aan bij Blij van Bewegen! Samen met een groep enthousiaste vrouwen ben je lekker in beweging. Waarmee jij een totale body workout hebt. De groepslessen bij Blij van Bewegen zijn op diverse tijdstippen doordeweeks en met max. 14 leden per training. Zo is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht en kan je eenvoudig op eigen niveau sporten.

Bootcamp

Op instapniveau beginnen met bewegen of juist meer prestatiegericht sporten? Dan is Bootcamp echt wat voor jou!

Buiten Bewegen 50+

Elke dinsdag van 11:00 - 11:45 traint de Buiten Bewegen 55+ groep op de parkeerplaats bij K.V. Dindoa in Ermelo. Op een laagdrempelige manier bewegen we met de focus op coördinatie, mobiliteit en spierkracht. 

Mama & Fit

Tijdens én na je zwangerschap sport je bij Blij van Bewegen, zo ben jij Mama&Fit.

Losse sportlessen

Wil je gewoon af en toe een keer meedoen aan één van bovenstaande lessen? Of heb je niet vaak de mogelijkheid om te trainen? Boek dan na jouw proefles en aanmelding eenvoudig een éénmalige les!

Doe mee met een gratis proefles!

Heb je zin om eens mee te trainen met Bootcamp of Mama&Fit? Probeer dan gratis en vrijblijvend een proefles. Zo ervaar je zelf hoe Blij van Bewegen jij wordt! Heb je een specifieke vraag of wil je liever eerst wat meer informatie? Stuur mij dan een bericht via het contactformulier. Het actuele rooster vind je hier.

NIEUW!! Elke dinsdag van 11:00 - 11:45 traint de Buiten Bewegen 55+ groep op de parkeerplaats bij K.V. Dindoa. Op een laagdrempelige manier bewegen we met de focus op coördinatie, mobiliteit en spierkracht. Door middel van diverse eenvoudige oefeningen en leuke spellen willen we iedereen de mogelijkheid geven aan zijn/haar gezondheid te werken. Deze sportles is bedoeld voor iedereen, dus niet alleen voor vrouwen. De kosten zijn €2,50 per keer, ook kan je kiezen voor een 10-strippenkaart voor €25,-. Wil je meer informatie over deze les? Mail dan naar info@blijvanbewegen.nl of neem contact op via telefoon of Whats-App: 06 3863 3807.

Druk op de button hieronder om je aan te melden:

Wees er snel bij, vol=vol ⬇️