checkchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upxzap Go to content

Rooster

We sporten het hele jaar door buiten, op verschillende leuke locaties in Ermelo. Onder (nagenoeg) elke weersomstandigheid gaan de lessen door. Dus kleed je goed aan met verschillende lagen en draag bij kou een muts en handschoenen. Goede sportschoenen zijn praktisch bij elke training en vergeet niet wat te drinken mee te nemen.

Vaste Trainingstijden

De groepslessen bij Blij van Bewegen zijn op vaste tijdstippen. Klik op de button hier rechts om direct jouw gratis proefles in te plannen! 

  • Maandag van 20.00 tot 21.00
  • Woensdag van 9.00 tot 10.00 KIDS WELCOME!
  • Donderdag van 20.00 tot 21.00

Kies jij liever voor Personal Training? Neem dan contact met mij op om de beschikbare tijden te bespreken.

Locatie

Van oktober tot en met maart trainen we overdag bij het Indianenbos. Jouw kinderen mogen mee, dus je hebt geen oppas nodig! De winteravonden verzamelen we op parkeerplaats "Markt" aan de zijkant van het Gemeentehuis, om vervolgens te trainen in het goed verlichte centrum van Ermelo. Vanaf maart tot en met september trainen we 's avonds op wisselende locaties. Je vindt ons dan op de Groevenbeekse Heide, het Indianenbos, een speeltuin of bij Strand Horst. Bij elke training staat duidelijk vermeld wat de locatie is.

Aanmelden voor een training kan tot 2 uur voor aanvangstijd via de Fitmanager site of app. Dit geldt ook voor het kosteloos afmelden voor een training. Uitgezonderd de training op woensdagochtend, daarvoor kan je je aanmelden en kosteloos afmelden tot 21:00 dinsdagavond. 

Er is momenteel geen enkele wachtlijst, dus kom gezellig meetrainen! 

Gratis proefles

Heb je zin om eens mee te trainen met Bootcamp of Mama&Fit? Probeer dan gratis en vrijblijvend een proefles.

Doe mee met een gratis proefles!

Heb je zin om eens mee te trainen met Bootcamp of Mama&Fit? Probeer dan gratis en vrijblijvend een proefles. Zo ervaar je zelf hoe Blij van Bewegen jij wordt! Wil je juist Personal Training volgen? Stuur mij dan een bericht via het contactformulier.

Druk op de button hieronder om je aan te melden:

Aanmelden/afmelden en betalen