checkchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upxzap Go to content

Rooster

Doe mee met een gratis proefles en wordt ook actief, vrolijk en fit!

Vaste trainingstijden en kleine groepen

De groepslessen bij Blij van Bewegen zijn op vaste tijdstippen. Door het maximum van 14 leden per les is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht en kan je eenvoudig op eigen niveau sporten. We sporten het hele jaar door buiten, op verschillende leuke locaties in Ermelo. 

Actuele trainingslocaties: Alle trainingen zijn momenteel bij de bosspeeltuin Indianenbos in het bos aan de Ericalaan in Ermelo.  Onder (nagenoeg) elke weersomstandigheid gaan de lessen door. Dus kleed je goed aan met verschillende lagen en draag bij kou een muts en handschoenen. Goede sportschoenen zijn praktisch bij elke training en vergeet niet wat te drinken mee te nemen.

Momenteel zijn er geen specifieke Mama&Fit lessen. Ben je zwanger of wil je na de bevalling het sporten weer oppakken? Dan kan je gerust meedoen met de gewone bootcamp. Ik geef jou waar nodig extra instructie en aangepaste oefeningen.

Afwisselende Locaties

Het hele jaar trainen we overdag bij het Indianenbos, de speeltuin in het bos bij de Ericalaan of in het bosje bij Scouting Alexandergroep. Jouw kinderen mogen mee bij de ochtendtraining, dus je hebt geen oppas nodig! De Bootcamp in de avond is op wisselende locaties in Ermelo. De winteravonden verzamelen we bijvoorbeeld bij het plein aan de Pretoriusstraat of op de parkeerplaats van de Westerkerk in Ermelo. Ook trainen we in die periode vaak in het goed verlichte centrum van Ermelo. Zodra het langer licht blijft in de avond vind je ons op de Groevenbeekse Heide, het Indianenbos, een speelveld ergens in Ermelo of bij Strand Horst. 

Buiten Bewegen 50+

Op dinsdagochtend 11:00 - 11:45 is er een les speciaal voor iedereen vanaf 50 jaar. We werken samen aan het onderhouden van uithoudingsvermogen, trainen op coördinatie en balans door middel van spel en diverse laagdrempelige oefeningen. Ook als je verminderd mobiel bent kan je gerust meedoen. De huidige locatie is op de parkeerplaats bij K.C. Dindoa. De kosten voor deze les zijn €2,50 per keer. 

Wanneer kom jij een gratis proefles meedoen? Klik op de button rechts op deze pagina om je direct hiervoor aan te melden.

Sportieve groet, Jonna.

Gratis proefles

Heb je zin om eens mee te trainen met Bootcamp of Mama&Fit? Probeer dan gratis en vrijblijvend een proefles.

Doe mee met een gratis proefles!

Heb je zin om eens mee te trainen met Bootcamp of Mama&Fit? Probeer dan gratis en vrijblijvend een proefles. Zo ervaar je zelf hoe Blij van Bewegen jij wordt! Heb je een specifieke vraag of wil je liever eerst wat meer informatie? Stuur mij dan een bericht via het contactformulier. Het actuele rooster vind je hier.

NIEUW!! Elke dinsdag van 11:00 - 11:45 traint de Buiten Bewegen 55+ groep op de parkeerplaats bij K.V. Dindoa. Op een laagdrempelige manier bewegen we met de focus op coördinatie, mobiliteit en spierkracht. Door middel van diverse eenvoudige oefeningen en leuke spellen willen we iedereen de mogelijkheid geven aan zijn/haar gezondheid te werken. Deze sportles is bedoeld voor iedereen, dus niet alleen voor vrouwen. De kosten zijn €2,50 per keer, ook kan je kiezen voor een 10-strippenkaart voor €25,-. Wil je meer informatie over deze les? Mail dan naar info@blijvanbewegen.nl of neem contact op via telefoon of Whats-App: 06 3863 3807.

Druk op de button hieronder om je aan te melden:

Wees er snel bij, vol=vol ⬇️

Aanmelden/afmelden en betalen