checkchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upxzap Go to content

Rooster

We sporten het hele jaar door buiten, op verschillende leuke locaties in Ermelo. Onder (nagenoeg) elke weersomstandigheid gaan de lessen door. Dus kleed je goed aan met verschillende lagen en draag bij kou een muts en handschoenen. Goede sportschoenen zijn praktisch bij elke training en vergeet niet wat te drinken mee te nemen.

Vaste Trainingstijden

De trainingen bij Blij van Bewegen zijn op vaste tijdstippen. Ik zie je graag verschijnen! 

  • Maandag van 20.00 tot 21.00: Bootcamp
  • Dinsdag van 20.00 tot 21.00: Mama&Fit
  • Donderdag van 20.00 tot 21.00: Bootcamp
  • Vrijdag van 09.00 tot 10.00: Combi Bootcamp / Mama&Fit; Kids welcome! 

Locatie

Van oktober tot en met maart trainen we overdag bij het Indianenbos of in de speeltuin bij de Smutslaan. Jouw kinderen mogen mee, dus je hebt geen oppas nodig! De winteravonden verzamelen we op parkeerplaats "Markt" aan de zijkant van het Gemeentehuis, om vervolgens te trainen in het goed verlichte centrum van Ermelo. Vanaf maart tot en met september trainen we 's avonds op wisselende locaties. Je vindt ons dan op de Groevenbeekse Heide, het Indianenbos en bij Strand Horst. Bij elke training staat duidelijk vermeld wat de locatie is.

Aanmelden voor een training kan tot 2 uur voor aanvangstijd via de Fitmanager site of app. Dit geldt ook voor het kosteloos afmelden voor een training. Uitgezonderd de combitraining op vrijdagochtend, daarvoor kan je je aanmelden en kosteloos afmelden tot 21:00 donderdagavond. 

Er is momenteel geen enkele wachtlijst, dus kom gezellig meetrainen! 

Gratis proefles

Heb je zin om eens mee te trainen met Bootcamp of Mama&Fit? Probeer dan gratis en vrijblijvend een proefles.

Powered by Fitmanager

Doe mee met een gratis proefles!

Heb je zin om eens mee te trainen met Bootcamp of Mama&Fit? Probeer dan gratis en vrijblijvend een proefles. Zo ervaar je zelf hoe Blij van Bewegen jij wordt! Wil je juist Personal Training volgen? Stuur mij dan een bericht via het contactformulier.

Druk op de button hieronder om je aan te melden:

Aanmelden/afmelden en betalen