checkchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upxzap Go to content

Rooster

We sporten het hele jaar door buiten, op verschillende leuke locaties in Ermelo. Onder (nagenoeg) elke weersomstandigheid gaan de lessen door. Dus kleed je goed aan met verschillende lagen en draag bij kou een muts en handschoenen. Goede sportschoenen zijn praktisch bij elke training en vergeet niet wat te drinken mee te nemen.

Vaste Trainingstijden

De groepslessen bij Blij van Bewegen zijn op vaste tijdstippen. Klik op de button hier rechts om direct jouw gratis proefles in te plannen! 

Actuele trainingslocaties: parkeerterrein Westerkerk, Oude Nijkerkerweg 4 Ermelo. Woensdagochtend op het terrein van Scouting Alexandergroep aan de Watervalweg 175 Ermelo.

  • maandag van 18:45 tot 19:45
  • maandag van 19:45 tot 20:45
  • dinsdag van 19:45 tot 20:45
  • woensdag van 9.00 tot 10.00 KIDS WELCOME!
  • donderdag van 19:45 tot 20:45

Momenteel is er helaas geen ruimte meer voor Personal Training sessies. Zodra er weer plek vrij komt zal dat hier worden aangegeven. Daarnaast zijn er nu geen specifieke Mama&Fit lessen. Ben je zwanger of wil je na de bevalling het sporten weer oppakken? Dan kan je gerust meedoen met de gewone bootcamp. Ik geef jou waar nodig extra instructie en aangepaste oefeningen. 

 

Afwisselende Locaties

Het hele jaar trainen we overdag bij het Indianenbos, de speeltuin in het bos bij de Ericalaan of in het bosje bij Scoutinggroep Alexander. Jouw kinderen mogen mee bij de ochtendtraining, dus je hebt geen oppas nodig! De Bootcamp in de avond is op wisselende locaties in Ermelo. De winteravonden verzamelen we bijvoorbeeld bij het plein aan de Pretoriusstraat of op de parkeerplaats van de Westerkerk in Ermelo. Ook trainen we in die periode vaak in het goed verlichte centrum van Ermelo. Zodra het langer licht blijft in de avond vind je ons op de Groevenbeekse Heide, het Indianenbos, een speelveld ergens in Ermelo of bij Strand Horst. Bij elke training staat duidelijk vermeld wat de locatie is. 

VOL = nu echt vol! 

Vanwege de Corona-beperkingen zijn er momenteel beperkte uren les. Daardoor zijn er geen specifieke Mama&Fit lessen, wel kan je als zwangere of postpartum vrouw gewoon meedraaien bij de Bootcamp en krijg je aangepaste oefeningen. Er kunnen maximaal 14 blije leden per training deelnemen. Dus wacht niet langer en meld je snel aan om ook mee te kunnen doen aan deze toffe buiten sportlessen!

Sportieve groet, Jonna.

Gratis proefles

Heb je zin om eens mee te trainen met Bootcamp of Mama&Fit? Probeer dan gratis en vrijblijvend een proefles.

Doe mee met een gratis proefles!

Heb je zin om eens mee te trainen met Bootcamp of Mama&Fit? Probeer dan gratis en vrijblijvend een proefles. Zo ervaar je zelf hoe Blij van Bewegen jij wordt! Heb je een specifieke vraag of wil je liever eerst wat meer informatie? Stuur mij dan een bericht via het contactformulier

Druk op de button hieronder om je aan te melden:

Wees er snel bij, vol=vol ⬇️

Aanmelden/afmelden en betalen