checkchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upxzap Go to content
Terug naar blogs

Bang voor beruchte kerstkilo's?

- Jonna Bouwman

De feestdagen: altijd gezellig. Heerlijk eten met familie, vrienden en collega’s. Heerlijke gerechten komen op tafel. We genieten volop van de gourmet en uitgebreide 3-gangen diners. Uiteraard blijven we nog even borrelen met lekkere drankjes en hapjes. En dat heb je dan een paar dagen. Oud en nieuw staat op zijn tijd weer geheel in het teken van lekkere vette oliebollen en appelflappen en een snelle hap. Het is gezellig en het jaar sluiten we op een gezellige manier af!

En dan is het januari…

Je had al een beetje een vermoeden toen je voor de spiegel stond, maar toen je op de weegschaal stapte wist je het zeker. Je bent een paar kilootjes aangekomen. Dat is balen! De feestdagen eisen hun tol…

Wat ga je er aan doen?

Het liefste wil je die kerstkilo’s zo snel mogelijk wegwerken! Dat kan op verschillende manieren. Gezonde voeding bijvoorbeeld. Maar dan moet je geduld hebben en eigenlijk houd je wel van een ongezonde hap zo op zijn tijd. Nee, je wilt eigenlijk iets waarmee je snel de kilo’s wegwerkt.

De sportschool is druk, druk en nog eens druk!

De sportschool is een optie. Er zijn genoeg aanbiedingen in januari. Maar je weet ook dat die sportscholen helemaal vol zitten. Eigenlijk zou je gewoon op eigen niveau willen sporten. Wat persoonlijke aandacht zou ook fijn zijn. Iemand die je meehelpt met doelgericht te sporten. Dat gaat lastig worden in sportschool met al die drukte. 

En in je eentje sporten vind je eigenlijk ook net niks. Het is veel leuker om met een groepje meiden te sporten. Dus het is leuk als er wat mensen met je meesporten. Maar in de sportschool komt iedereen eigenlijk voor zichzelf. Dat is geen leuke manier om te sporten. Om over die rare abonnementen nog maar te zwijgen..

Herkenbaar?

Heel veel dames in Ermelo en omstreken herkennen zich in bovenstaand verhaal. Kijk daarom gerust verder op mijn website. Als je jezelf in bovenstaand verhaal hebt herkend, dan ben ik er van overtuigd dat ik je verder kan helpen!

Ontvang gratis 4 oefeningen voor thuis! Schrijf je in.