checkchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upxzap Go to content

Mama & Fit

Tijdens én na je zwangerschap sport je bij Blij van Bewegen, zo ben jij Mama&Fit.

Gratis proefles

Als (aanstaande) moeder is het fijn dat je goed in je vel zit en energie hebt voor de dagelijkse beslommeringen met de kinderen. Neem tijd voor jezelf en kies ervoor om fit te worden met Blij van Bewegen! Zoek geduldig je grens op zodat je geen blessures als rug-/bekkenklachten ontwikkelt. Ik geef tijdens de training duidelijke aanwijzingen hoe je een bepaalde oefening correct uitvoert en hoe je jouw lichaam ondersteund in plaats van nog extra belast. Je raakt bewust van jouw bekkenbodemspieren en ademhaling. Doe je mee met een gratis proefles? Dit zijn de voordelen:

  • Sterk en fit tijdens en na de zwangerschap 
  • Word bewust van je lichaam
  • Persoonlijke aanpak
  • Laagdrempelig
  • Geen inschrijfkosten

Klik hier om het actuele rooster te zien.

Sporten tijdens zwangerschap

Doe mee op eigen niveau

Begin je net weer met sporten? Ik houd hier rekening mee in de oefeningen die we samen gaan oppakken. Ik zal je nooit helemaal uitputten en houd rekening met je dagelijks leven. Lekker sporten, dat is onze doelstelling! Door met een fijne groep dames mee te doen, motiveer je elkaar. Met groepsgenoten en mijn enthousiaste begeleiding doe je de oefeningen in groepsverband. Uiteraard is er tijd en ruimte voor gezelligheid. Sporten hoort leuk te zijn, dat vind ik erg belangrijk! 

Blijf vooral sporten

Tijdens de zwangerschap en in de periode na de bevalling is het beter om sommige oefeningen niet meer of anders te doen. Toch kan er nog heel veel wel worden getraind. En zal je juist bepaalde spiergroepen extra aandacht moeten geven. Dus blijf in beweging! Zo ga je sterk en fit de bevalling in en het bevordert naderhand het herstel. 

Sporten na bevalling

Na de bevalling is het verantwoord om 6-8 weken erna (bij een bevalling zonder complicaties) rustig te sporten. Je werkt aan de bekkenbodemspieren en mag je rustig aan weer andere buikspieroefeningen doen. Jouw lichaam is nog herstellende, dus je begint op een lage intensiteit. Hardlopen pakken we in een later stadium op! 

Kies je ervoor om Mama&Fit te zijn? We richten ons op jouw bewustzijn, krachtopbouw en blessurepreventie. Bij Blij van Bewegen staat jouw gezondheid voorop. Overdag kan jouw baby gewoon mee in de kinderwagen, een oppas regelen is niet nodig. Lijkt het je wat? Volg dan een gratis proefles en maak kennis met Blij van Bewegen!

Momenteel zijn er geen specifieke Mama&Fit lessen, wel kan je als zwangere of postpartum vrouw gewoon meedraaien bij de Bootcamp en krijg je extra instructie en aangepaste oefeningen. Er kunnen maximaal 14 blije leden per training deelnemen. Dus wacht niet langer en meld je snel aan om ook mee te kunnen doen aan deze toffe buiten sportlessen!

Gratis proefles

Heb je zin om eens mee te trainen met Bootcamp of Mama&Fit? Probeer dan gratis en vrijblijvend een proefles.

10-rittenkaart Mama&Fit
€87,50 /10x excl. btw
10 keer een groepsles Mama & Fit.
Kom sporten wanneer het jou uitkomt.
6 maanden geldig!
Gratis proefles.
Geen inschrijfkosten.
Mama & Fit Onbeperkt
€50 /mnd excl. btw

 

Onbeperkt deelnemen aan de groepslessen.
Keuze uit wel 6 uren per week.
Gratis proefles.
Geen inschrijfkosten.
Mama&Fit Maandabonnement 1x/week
€35 / mnd excl. btw

 

6 trainingsmogelijkheden per week, kies zelf 1 moment.
Gratis proefles. 
Geen inschrijfkosten.

Inschrijven

Schrijf je hier in voor een abonnement op een van de groeplessen of op Personal Training.
Dit is je eerste stap naar een nog blijer leven!