checkchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upxzap Go to content

Buiten Bewegen 50+

Elke dinsdag van 11:00 - 11:45 traint de Buiten Bewegen 55+ groep op de parkeerplaats bij K.V. Dindoa in Ermelo. Op een laagdrempelige manier bewegen we met de focus op coördinatie, mobiliteit en spierkracht. 

Gratis proefles

NIEUW BIJ BLIJ VAN BEWEGEN: EEN SPORTLES SPECIAAL VOOR DE 50+ VROUWEN ÉN MANNEN

Elke dinsdag van 11:00 - 11:45 traint de Buiten Bewegen 55+ groep op de parkeerplaats bij K.V. Dindoa. Op een laagdrempelige manier bewegen we met de focus op coördinatie, mobiliteit en spierkracht. Door middel van diverse eenvoudige oefeningen en leuke spellen willen we iedereen de mogelijkheid geven aan zijn/haar gezondheid te werken. Deze sportles is bedoeld voor iedereen, dus niet alleen voor vrouwen. De kosten zijn €2,50 per keer, ook kan je kiezen voor een 10-strippenkaart voor €25,-. Wil je meer informatie over deze les? Mail dan naar info@blijvanbewegen.nl of neem contact op via telefoon of Whats-App: 06 3863 3807.

Elke dinsdag van 11:00 - 11:45 traint de Buiten Bewegen 55+ groep op de parkeerplaats bij K.V. Dindoa in Ermelo. Op een laagdrempelige manier bewegen we met de focus op coördinatie, mobiliteit en spierkracht. Door middel van diverse eenvoudige oefeningen en leuke spellen willen we iedereen de mogelijkheid geven aan zijn/haar gezondheid te werken.

Deze sportles is bedoeld voor iedereen, dus niet alleen voor vrouwen. De kosten zijn €2,50 per keer, ook kan je kiezen voor een 10-strippenkaart voor €25,-. Wil je meer informatie over deze les? Mail dan naar info@blijvanbewegen.nl of neem contact op via telefoon of Whats-App: 06 3863 3807.

Inschrijven

Schrijf je hier in voor een abonnement op een van de groeplessen of op Personal Training.
Dit is je eerste stap naar een nog blijer leven!